DUS 2

Dus 2 er en overbygning til Dusseren

• et fritidstilbud til børn i 4. - 5. klasse.
  • med særskilte lokaler på skolen, pavillon/kælderlokaler
  • med adgang til faglokaler / hallen i det omfang det er nødvendigt
  • med plads til 25 børn

Dus 2 har en bred vifte af muligheder:

• Playstation, X-Box - Diskotek m/lys og musikvideo, Internet adgang, egen ”biograf”
  • Syværksted - hobbyværksted
  • Madlavning
  • Boldspil/ bordtennis-hockey-fodbold – billard m.m.
  • Junglesti med bl.a. hængekøje, klatretårn, fodboldbane og en mindre Cykelcrossbane Fællesture.

Til ture ud af huset bruger vi enten offentlige transportmidler, eller Dus-bussen, som er udstyret med seler til 9 personer. Vi lægger stor vægt på at Dus 2 er en platform, hvor man kan udvikle sine sociale færdigheder, i samværet, ved ovennævnte aktiviteter.

Målet med ovennævnte er at give rammer under ansvar, støtte og opmuntring til at udvikle sig selv, sine evner, interesser og gode sociale kontakter til kammerater og de voksne.

Dus 2 åbner ved årets skolestart. Der er åbent hverdage efter skoletid. Desuden er der åbent hver torsdag til kl. 19.30 Vi følger skoleåret og har lukket i skoleferier og på skolefridage.

Dus 2’s medlemspris kan ses på Aalborg kommunes hjemmeside. Der er to betalingsfrie måneder juli/august.

Indmeldelse foregår i Dus 2 til den første i måneden. Udmeldelse foregår, med en måneds varsel, til den 1. elektronisk via Aalborg Kommunes hjemmeside.

Hilsen Personalet i Dus 2