Velkommen til

Tylstrup Skoles hjemmeside

Mark Steensen den 22-06-2016
    Kære forældre!
    Hermed et tilbud for børn og forældre fra familier, hvor alkohol eller andre rusmidler har været problematisk i hverdagen eller i perioder.
    Gruppen er både for børn som aktuelt lever i en familie med problematikken eller som har gjort det. Formålet er at børnene møder andre børn i samme situation, at de fratages ansvar i fht. rusmidlerne, at de mødes på deres modsatrettede følelser, at de lærer hvor de kan hente hjælp o. lign.
    Tilbuddet er et frivilligt tilbud og der oprettes ikke sag på familien i familiegruppen.
    Læs mere i vedhæftede folder og ret gerne henvendelse til Børne-familiesagkyndig Lis Birgitte Norup, tlf. 3199 0755 eller en af børnegruppelederne både for aftale om deltagelse i grupperne eller for yderligere informationer.

Lis Birgitte Norup
    Børne- og familiesagkyndig / familieterapeut
    Misbrugsafsnittet
    Sofiendalsvej 7, 9200 Aalborg SV